Arsip Kategori: Negeri jiran

Pengalaman teman baikku – 1

Sebenarnya aku dah biasa sangat dengan cerita-cerita erotika ni, masa aku sekolah form 3 lagi dah didedahkan dengan cerita cam ni. Tapi, masa tu cerita omputeh la yang ade. Ni first time aku jumpa cerita erotika Melayu. Masa first time … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di Negeri jiran | 2 Komentar

Pengalaman teman baikku – 3

Masa result SPM keluar, aku pergi temankan Ju ke Ipoh ambil result dia dulu, tu pun pergi naik bas asing-asing. Sampai Ipoh baru jumpa. Lepas aku dah hantar Ju naik bas balik ke kampung baru aku naik bas pergi Seremban … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di Negeri jiran | 2 Komentar

Pengalaman teman baikku – 2

Ju mengesot ke hujung meja dan aku terus capai peha dia angkat ke atas. Mula-mula aku sandarkan aje batang aku kat mulut cipap dia. Lepas tu pelan-pelan aku tekan. Batang aku kira normal la.. Panjang about 5 inci setengah dan … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di Negeri jiran | 2 Komentar

Pengalaman teman baikku – 4

Aku terpaksa pendamkan rasa risau aku pada Ju sampai habis majlis. Kawan-kawan sekolah dan rakan sekerja aku semua datang. Cuma member-member kat universiti aje aku tak jemput semua. Tak nanti naya pulak aku kena menjawab puluhan soalan maut dari diorang. … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di Negeri jiran | 2 Komentar

Pengalaman teman baikku – 5

Aku selak kulit selaput kelentit Ani dan dengan lidah aku gentel-gentel biji kecik tu. Tangan Ani dah naik ke kepala aku, dok ramas-ramas rambut aku. Pelan-pelan dok pusing keliling kepala. Dah syok sangat la kot? Aku biarkan aje, aku memang … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di Negeri jiran | 2 Komentar

Bini memberku – 1

Ini adalah kisah diri aku. Sebagaimana kebanyakan lelaki lain, aku mempunyai nafsu terhadap perempuan. Yalah, lelaki mana yang tidak, kecuali yang gay sahaja. Tetapi nafsu aku ini bukannya pada anak dara sunti, tetapi pada perempuan yang telah berkahwin pada isteri … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di Negeri jiran | 2 Komentar

Bini memberku – 2

Sepanjang malam itu, aku mencuri-curi bermain mata dengan Zarina tanpa pengetahuan Kamal dan rakan-rakan yang lain. Setiap kali ada seseorang buat lawak, aku akan merenung Zarina dengan tajam. Zarina makin lama makin tak senang duduk. Dia beralih dari satu tempat … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di Negeri jiran | 2 Komentar

Bini memberku – 3

Aku melihat tubuh badan Zarina dan menghidu bau badannya sebagaimana keadaan semula jadinya, bukannya berselindung di sebalik topeng kosmetik atau wangi-wangian tiruan. Aku dengan perlahan merendahkan mulutku dan terus mengucupnya dengan perlahan dan penuh kasih sayang.. Tidak seperti yang aku … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di Negeri jiran | 2 Komentar

Bini memberku – 4

Katil itu basah dengan peluh kami berdua, sementara air maninya mencurah-curah di antara celah kangkangnya. Tetapi aku masih belum selesai lagi dengan Zarina. Aku meluruskan semula kakinya untuk merapatkan lubang farajnya. Dayungan batang aku semakin laju dan kuat. Batang zakar … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di Negeri jiran | 2 Komentar

Bini memberku – 5

Kami sengaja mengambil flight yang berasingan ke Langkawi pada hari tersebut. Aku pergi dulu pagi itu dan kemudian menunggu Zarina di airport. Kapal terbangnya tiba waktu tengahari. Aku menjemputnya dan kemudian kami terus check-in di Berjaya. Zarina pergi berjumpa dengan … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di Negeri jiran | 2 Komentar