Dewiku – 2

Kelunakan kedua mahkota kebanggaan Dewi itu ditangani dengan serata ratanya. Terbit desihan manja dari bibir munggil wanita itu. Usapan perkenalan nakal si anak muda itu pada banjaran gunung lelemaknya telah menyalurkan arus arus kenikmatan. Malah mata Dewi yang bundar itu langsung jadi separuh pejam. Dia leka berkhayal melayani cucuran kesedapan yang menghurungi sepasang gunung susunya itu.

Melihat reaksi Dewi yang begitu rupa, Boy jadi kian berani. Lantaran jari-jarinya pun mulalah memicit-micit nakal untuk menguji tahap kekenyalan payudara Dewi. Lepas tu barulah dia meramas-ramas kedua belon susu itu dengan penuh geram. Kejutan itu memaksa Dewi merengek-rengek di antara rasa geli dan enak yang berbaur. Wajah manis itu serba kemerahan akibat dibakar keghairahan. Manakala si Boy pula semakin rakus tatkala meramas dan menguli bonjolan suburnya itu.

Mata Dewi rapat terpejam. Sementara bibirnya pula tak henti-henti mengadukan rintihan dan rengekan nafsu. Keberanian si Boy makin terdorong dengan reaksi Dewi yang begitu rupa. Lantaran dia pun mula tunduk, merapatkan mukanya pula ke dada Dewi. Dewi membuka kedua kelopak matanya buat seketika apabila merasakan nafas-nafas hangat pemuda itu menyapu di pangkal dadanya. Dia menyaksikan bibir si Boy menaup puting susunya yang di sebelah kiri.

“Ahh.. Boy..! unhh..” Bisik wanita itu ghairah, ekoran dari sedutan demi sedutan bibir rakus rakus si anak muda itu. Jari-jarinya menggenggam helaian rambut di kepala Boy.

Manakala dadanya pula ditunjalkan ke hadapan, menyuakan lagi dadanya untuk bahaman pemuda itu. Boy terus ghairah menyedut-nyedut puting Dewi. Kemanisan susu milik Dewi dihirupnya semahu mungkin, seolah sewaktu kecilnya dahulu dia tidak puas menyusu. Dari yang kiri, beralih pula bibirnya ke yang sebelah kanan. Begitu lahap si Boy berulang ulang kali memerah kesuburan gudang susu kepunyaan si Dewi.

Kelahapan si Boy terhadap sepasang payudara itu telah berjaya menenggelamkan Dewi di dalam lautan nafsu. Sedang bibirnya giat mendera dada wanita itu, tangannya pula mula merayap nakal. Segenap inci tubuh genit Dewi itu dijalarinya. Kehangatan telapak tangannya itu begitu giat menerokai seluruh pelusuk tubuh Dewi.

“Boy..! Ahh.. Pleasse..” Bibir munggil Dewi mendesuh-desah dengan penuh manja apabila merasai kesan rabaan yang menjalari tubuhnya.

Telapak tangan si anak muda itu bergerak merentas perutnya yang landai lalu menghinggapi bahagian pangkal pahanya. Keadaan di situ kian membengkak lantaran diusik-usik jejari muda itu.

“Booyy..!” Dewi menyeru nama anak muda itu dengan nada separuh merayu.

Dia benar-benar sudah tidak tahan lagi. Namun anak muda itu bagaikan tidak mendengar akan seruannya itu. Malah Dewi rasakan semakin rakus sepasang buah dadanya itu dikerjakan.

“Boy..! Pleasse..” Rengeknya lagi sambil menolak tubuh anak muda itu menjauhi tubuhnya.

Tindakkan Dewi itu memaksa Boy menghentikan nyonyotan bernafsunya.

“Kenapa Kak Dewi..?” Soal Boy yang bagaikan tidak puas hati dengan tindakan Dewi itu.

Bibirnya berketap dengan penuh geram. Kesan kesan yang serba kemerahan penuh terpalit pada kedua gudang susu wanita itu akibat dari kerakusan serangan berahinya tadi.

“Akak dah tak tahan ni..!” Jawab Dewi dengan penuh jujur.

Lalu terus saja dia menarik seluar tidur anak muda itu ke bawah seraya melondehkannya. Tindakkan Dewi itu telah membebaskan ‘Senjata’ Boy yang tadinya bersembunyi. Kini ianya sudah pun bebas membatang segar di pangkal pahanya. Dewi tersenyum bangga melihatkan kehebatan ‘Senjata’ remaja itu. Pantas dia memanjat naik ke atas katil bujang itu dan mengangkangi tubuh anak muda yang berkeadaan separuh baring itu.

Kawasan segitiga berahinya diposisikan supaya berada betul-betul di atas ‘Senjata’ yang sedang tegak menongkat langit itu. Dewi tunduk lalu mempertemukan kedua ulas bibirnya yang ranum kepada bibir anak muda itu. Khas buat pemuda itu, dia menghadiahkan sebuah kucupan yang manja dan ghairah. Boy hanya mendiamkan diri menikmati kemanisan bibir munggil itu. Sedang pemuda itu asyik melayani adingan tersebut, secara diam diam pula Dewi telah berjaya melucutkan seluar dalamnya sendiri.

Kehalusan jari-jarinya dengan lembut menggenggami batang zakar milek si Boy. Kepala zakar itu pula dengan perlahan lahannya dipertemukan kepada bibir faraj Dewi yang sudah lama becak kebasahan. Boy mula menyedari akan apa yang sedang Dewi lakukan. Dengan terburu-buru dia mengangkat bahagian bawah pinggangnya ke atas. Tindakkan Boy itu telah menyebabkan kepala zakarnya secara tiba tiba saja menerobosi bibir kemaluan Dewi. Buat julung kalinya dia merasai nikmat persetubuhan. Boy dapat merasakan yang lubuk ghairah milek Dewi itu begitu lunak bagaikan baldu dan serba hangat biarpun lenjan basah.

“Booyy..! Ahh.. Jangaann..!” Rengek Dewi dengan penuh manja seolah belum bersedia untuk menerima kehadiran ‘Seludang’ Boy yang masuk secara tiba-tiba.

Namun sebenarnya dia memang telah menjangkakan sikap ketidak sabaran si anak muda yang masih mentah itu. Genggaman jari-jari Dewi telah berjaya menangguhkan pembenaman keseluruhan zakar tersebut ke dalam lubuk ghairah si Dewi. Hanya kepala zakar sahaja yang terperangkap di antara bibir kemaluan Dewi itu.

“Boy, biar akak yang buat.” Ucap Dewi manja yang bertujuan untuk memujuk anak muda yang sememangnya sudah tidak mampu lagi bersabar.

Boy menatap wajah ayu Dewi yang masih kemerahan dibakar ghairah. Lalu dia pun mengangguk perlahan, seolah memberi persetujuan. Maka dengan perlahan-lahan, Dewi pun menolak punggungnya ke bawah, agar ‘Seludang tunggal’ pemuda itu dapat memulakan penerokaan nafsu ke dalam alur farajnya. Sedikit demi sedikit ianya terbenam ke dalam tubuh Dewi. Kehadiran tetamu remaja itu mulai mengisi ruangan nafsu yang memang dah bersedia menantikan kunjungan tersebut.

“Aahh..” keluh enak wanita itu ketika menyambut kehadiran ‘Ular sawa bantal’ milik Boy yang begitu gagah membatang.

Anak muda itu sendiri mengeluh kelazatan. Geseran baldu pada dinding faraj Dewi yang ruangnya agak sempit itu mencengkami batang zakar si Boy dengan keenakkan yang tidak terhingga.

“Sabar Boy..! Sikit saja.. Ahh..! lagi..” Dewi berbisik manja sedang si anak muda itu yang mula terkial-kial ingin mengangkat bahagian bawah tubuhnya.

Kata nafsu si Boy jelas mendesak untuk menikam terus senjata peribadinya ke dalam sarung kelamin Dewi yang dah hangat membecak. Dewi sendiri kian gagal mengawal kerakusan si anak muda itu.

Akhirnya, kedua padang roma di pangkal paha kedua tubuh mereka saling bertemu. Dewi baru menyedari bahawa kemaluannya kini begitu sendat diisi oleh batang zakar pemuda itu yang sememangnya besar dan panjang. Dewi membiarkan ‘Senjata’ itu terbenam di dalam tubuhnya beberapa ketika untuk menikmati kehadirannya.

Sementara itu dia tunduk mengucup bibir anak muda itu dengan penuh berahi. Lidahnya nakal mengauli lidah anak muda itu. Dalam kesempatan itulah Dewi mengangkat kembali punggungnya, perlahan-lahan, membuatkan batang zakar anak muda itu bergerak keluar meninggalkan sarung kelaminnya. Tetapi Boy, yang nyata tiada pengalaman, bagaikan tidak mengizinkan pemisahan sementara itu.

“Sabar sayang.. Kejap lagi akak jamin lubang sedap tu milek Boy untuk buar apa saja.” Pujuk Dewi manja sewaktu kepala zakar Boy hampir-hampir terpisah dari bibir farajnya yang basah itu.

Apabila Dewi merasakan sudah cukup selesa dia pun menekan kembali punggungnya. Makan terbenamlah senjata nafsu anak muda itu di celah kelangkang dewi. Dewi mengulang perbuatan itu beberapa kali. Cukup perlahan dilakukannya bagi membiasakan batang remaja itu dengan kesedapan lubang farajnya. Dewi terpaksa berhati hati kerana tidak mahu Boy memancut terlalu awal. Setiap kali seludang tunggal pemuda itu bergerak masuk atau keluar kemaluannya, setiap kali itu juga dia mengeluh dan mengerang lazat.

Alu daging pemuda itu kian lancar menusuk lesung daging istimewa milik Dewi. Dewi sendiri kian galak melonjak-lonjakkan punggungnya ke atas dan ke bawah. Erangan ghairahnya kian menjadi-jadi, memenuhi ruang kamar itu. Boy tidak lagi hanya sekadar diam, malah dia juga mula mengangkat punggungnya ke atas setiap kali Dewi menekan punggungnya ke bawah. Dia lantaran menahan sambil merengus apabila faraj dewi menyalurkan keenakkan kepada batangnya.

Boy merasakan seolah dirinya sedang bermimpi kerana dapat menyetubuhi Dewi. Sesungguhnya Dewilah wanita idamannya selama ini. Segala rengekan ghairah yang tiada henti menerjah telinganya, juga kehangatan sarung kelamin wanita itu, ialah bukti nyata bahawa ini bukannya sekadar satu mimpi enak. Nafsu anak muda itu semakin memuncak dilambung arus kenikmatan faraj Dewi yang maha sedap itu. Dia sudah tidak mampu lagi membendung puncak keghairahannya. Sejurus kemudian dia pun tewaslah di dalam perahan arus nikmat yang sebegitu lazat. Dia terpaksa membiarkan zakarnya menyentak-nyentak keras di dalam faraj si Dewi.

Pancutan demi pancutan kehangatan cairan benihnya tersemai di serata dataran subur di dalam perut Dewi itu. Namun Dewi ternyata masih lagi belum mahu menyerah kalah. Apatah lagi puncak kelazatan kelaminnya sendiri masih belum dirasainya. Punggungnya yang bulat dan pejal masih berterus-terusan naik dan turun. Zakar Boy yang masih terhunus itu terpaksa melanjutkan kekentalan biarpun telah memancutkan segala muatannya. Ianya terus menikam lubuk kelamin Dewi. Rengekan lazat dari bibir si Dewi kian lantang. Malahan lebih lantang dari rengekan katil bujang anak muda itu yang terpaksa menampung keberatan pasangan yang sedang melayari lautan berahi.

Tusukan yang tak henti henti itu telah membuatkan Boy kembali khayal dibuai keenakkan. Zakarnya terasa amat sedap apabila bersarang di dalam sarung kelamin milek Dewi itu. Hasil dari landaan kelazatan yang tak henti itu telah mendorong Boy ke mercu kenikmatan. Buat kali keduanya zakar remaja itu gagal bertahan. Lantaran dia pun sekali lagi melepaskan pancutan demi pancutan air maninya yang likat itu. Sekali lagi jugalah kesuburan dataran bunting Dewi itu dicurahi semburan baka yang serba panas dan segar.

“Aggrhh..”, akhirnya Dewi sendiri pun tidak lagi mampu meneruskan perjuangan berahinya.

Dia tertewas di dalam terjahan badai kepuasan. Dewi mengerang panjang sambil tubuhnya jadi kejang seketika. Selagi mahu kemutan farajnya memerah kemucak kenikmatan kelaminnya maha ganas itu. Akhirnya tubuh genitnya menjadi longlai lalu dia pun rebah.

Dengan raut wajah yang penuh kepuasan, Dewi terdampar kelesuan di atas tubuh anak muda itu. Kedua insan itu diam membisu. Masing-masing mulalah merasakan bahang kelesuan yang terhasil dari pertempuran nafsu yang baru saja ditamatkan. Boy Berasa cukup megah dan puas kerana keinginan yang selama ini terpendam, kini terlampias sudah. Barulah benar benar dia dinobatkan sebagai lelaki sejati.

Semuanya kerana kehadiran Dewi, yang laksana Dewi Kayangan di dalam hikayat purba lara. Dewi yang telah telah memakbulkan hajat nafsu seorang anak muda yang selama ini hanya dipenuhi mimpi-mimpi ghairah.

Tamat

Pos ini dipublikasikan di Negeri jiran. Tandai permalink.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s